𖦥𖡆𖥧.. 🎪鋒哥廚房🎪..𖥧𖡆𖦥ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧平時海鮮放題,都係燒烤居多~今日嚟個多元化放題先🎪首先想講店務員超級超級好啊😍我同朋友企咗門口整緊野嘅時候店務員會出嚟招呼我哋💯呢度真係超級多元化!首先我哋食咗個烤魚再食雞煲再食火鍋😆𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝烤魚我哋揀咗麻辣烤魚🔥火辣辣啖啖魚肉~然後再食雞煲🔥雞肉大大嚿~好惹味🫶🏻然後我哋揀咗個蕃茄薯仔湯底打邊爐😋出邊有海鮮自取,啤酒任飲🍻海鮮有鮑魚、蠔、魚、蟹、九肚魚、螺、聖子仔等⋯仲有響鈴公仔麵烏冬等等~😋💯簡直瘋狂啊!!想講最後食勁多海鮮個蕃茄湯底!超級濃郁忍唔住飲咗兩碗!世一蕃茄湯底🔥多重享受🫶🏻💕👍🏻下次要再嚟👍🏻❤️❤️💕༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 🔖鋒哥廚房 @funggokitchen ≋ ≋ 元朗馬田路80號御庭居地下5號舖₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω me ◡̈ ‎ ༘
𖦥𖡆𖥧.. 🎪鋒哥廚房🎪..𖥧𖡆𖦥

平時海鮮放題,都係燒烤居多~
今日嚟個多元化放題先🎪
首先想講店務員超級超級好啊😍
我同朋友企咗門口整緊野嘅時候店務員會出嚟招呼我哋💯

呢度真係超級多元化!
首先我哋食咗個烤魚再食雞煲再食火鍋😆

烤魚我哋揀咗麻辣烤魚🔥火辣辣啖啖魚肉~

然後再食雞煲🔥雞肉大大嚿~好惹味🫶🏻

然後我哋揀咗個蕃茄薯仔湯底打邊爐😋

出邊有海鮮自取,啤酒任飲🍻
海鮮有鮑魚、蠔、魚、蟹、九肚魚、螺、聖子仔等⋯
仲有響鈴公仔麵烏冬等等~

😋💯簡直瘋狂啊!!想講最後食勁多海鮮
個蕃茄湯底!超級濃郁忍唔住飲咗兩碗!
世一蕃茄湯底🔥

多重享受🫶🏻💕👍🏻下次要再嚟👍🏻❤️❤️💕