2010-06-09 14 瀏覽
夜晚十點幾經過見坐滿人, 就一心想買外賣返屋企同老公品嚐一行入門口就被收銀果個姐姐粗聲問幾多個, 我話想買外賣, 佢就話要等佢得閒先, 跟住之後有幾個客入黎, 又係要等位堂食, 睇黎呢位收銀姐姐冇打算理我喎??? 我再問佢我要買外賣, 佢先再問我要買咩? 我明明入門口同佢講外賣果時已經話買原味木糠布甸+榴槤pancake啦, 不過我都答多佢一次啦, 佢仲要話我唔畀錢$48 佢... 真係一d 都唔明呢d 係咩人, 岩岩又話唔知我要咩, 轉頭又話我唔畀錢, 欠左你架咩 我黎幫襯要畀錢架!!!返到屋企一肚氣, 老公開盒木糠布甸食>>> 差到極點 >>> 盒布甸完全似係過期食品, 又硬又實哂, "篤"唔入, 有冇攪錯呀? 仲要咁貴一盒 食唔到有咩味道添, 十萬個唔開心呀. 到我開榴槤pancake, 個樣好靚, "篤"落去點解又係咁硬嘅? 原來d pancake 皮好厚, 個底疊住果個口仲厚, not good 揭開入面睇好多cream呀, d cream 唔夠滑, 不過d 榴槤又真係幾好味同香呀, 似係金枕頭喎!
夜晚十點幾經過見坐滿人, 就一心想買外賣返屋企同老公品嚐

我黎幫襯要畀錢架!!!

2010-06-08