2021-11-29
最近天寒地凍,最啱梗係打邊爐啦,冬天打邊爐除咗要食肥牛之外,其實最適合就係食羊腩煲😌呢啲係期間限定嘢嚟㗎嘛。呢間餐廳之前都去過堂食,地方都算好闊落而且7:30之前買單仲有八八折,不過今日就試吓佢嘅外賣速遞古法羊腩煲 $288一家人食份量啱啱好,好多羊腩好足料,炆得好淋。,但係羊腩個皮仲係好Q彈,感覺到自己不斷吞緊啲骨膠原,啲皮膚越嚟越好🤣🤣而且個汁調校得好好,唔會一味死咸,d支竹索哂d汁,好鬼正。手切本地肥牛 $288打邊爐點可以冇牛肉,手切牛就係唔同啲,真係一分錢一分貨,牛肉雪花均勻,入口即溶,完全唔會有渣,有陣時真係一碟都唔夠喉😗😗呢間餐廳最正係你WhatsApp落單就得,而且外賣仲跟埋個煲同埋火鍋豉油嗰啲俾你,叫滿$1000仲有得全港免費送貨,真係方便到暈。啱晒我呢啲要冬眠嘅寶寶😅😂
古法羊腩煲 $288
手切本地肥牛 $288