2011-08-04 543 瀏覽
男友方先生想買外賣壽司返屋企食,行左幾間超市都冇得賣,諗起元朗廣場一帶有幾間專做外賣的,於是就黎左呢一間啦要左一磅三文魚、一板海膽、2件熟帶子壽司,4件軍艦同1迷你雜錦魚生飯1迷你鰻魚飯,埋單$300有找三文魚:睇樣的確好吸引,價錢又唔貴,但其實可能我地好夜去,所以新鮮度不足,食落亦都比較肥;但都好味,2個人差d食唔晒,底食!!海謄:同樣係價錢吸引人的食品,但比三文魚更遜色,食落冇味,基本上唔知自己食緊海膽;隨住一板海膽附一小盒飯同一包紫菜,用紫菜和住海膽食,更有驚喜熟帶子壽司:唔知原來壽司中間已包住wasabi,一食落口,強勁ge wasabi攻入口腔每一寸,其他味道食唔到迷你飯:睇上黎細細盒,但有好多料,而且又好味^^
迷你飯:睇上黎細細盒,但有好多料,而且又好味^^
10 分鐘 (外賣自取)
$140 (宵夜)