2025-03-15 579 瀏覽
成餐飯都食得不愉快同辛苦環境:裝修偏向高級有格調韓食路線,可惜用餐環境立即令餐廳降格餐廳好細間同迫,食客放袋或其他隨身物品,不是攬住就是放地下,或將所有物品放背後。因為餐環境太窄,full house情況下,坐走廊位的我跟朋友,將背囊放係背後已經得返一半位可以坐,侍應仲不停要求我坐堆d坐埋d,我有一定厚度,成晚個身前面就係貼住張枱加坐直個人;朋友就成晚要攬住個背囊。對面兩位朋友將手袋同其他隨身物品差d疊到上頭咁高。未睇menu已經要考驗層層疊同縮骨功力。走廊太窄,成餐飯侍應經過我後面,9成都會踢到我張椅腳,天呀,咁的環境我真係無心機享受食物。我只記得炸雞,炸粉係出色,可惜性價比真係低。$98/4件,每件的大細係一個男子的口,一啖可以放落口;炸雞的肉大約單骨雞翼的大細。
成餐飯都食得不愉快同辛苦

走廊太窄,成餐飯侍應經過我後面,9成都會踢到我張椅腳
,天呀,咁的環境我真係無心機享受食物。