今日一路掃過全屯門好味小店,用手機地圖搵咧間章魚燒店,去到已經見到有好多客人等外賣,真係堅好食咩? 我個屯門友話咧間「屯之大阪章魚燒」好味到不得了,一試難忘,真係咁勁? 我哋已經九成九飽都嚟試,睇下有幾好味先?!?!我哋叫完一路Keep住有客人叫章魚燒,勁~~其實個個味都想試,不過真係已經九成飽,下次一定早啲嚟食~唔想摸門釘就要睇下佢哋12月營業時間表~~最後叫咗超多明天子章魚燒(4粒$28,8粒$42),我哋個肚已經九成飽,所以叫咗4粒試吓,雖然只叫4粒,但係店員比咗超多木魚,正。食後感:「我覺咧間小店做得比我喺日本各區食果啲章魚燒較好,原因係⋯1. 章魚燒外皮酥脆內軟,章魚肉爽囗,味道唔會太咸。2. 木魚、沙津醬同埋超多明太子真係加咗好多分,真係好好好好味!3. 章魚燒做到外脆內軟,真係日本各地出名拿奬嗰啲店都要行埋邊!極打推介咧間「屯之大阪章魚燒」,滿分之章魚燒店!

我哋叫完一路Keep住有客人叫章魚燒,勁~~

其實個個味都想試,不過真係已經九成飽,下次一定早啲嚟食~

唔想摸門釘就要睇下佢哋12月營業時間表~~

1. 章魚燒外皮酥脆內軟,章魚肉爽囗,味道唔會太咸。

極打推介咧間「屯之大阪章魚燒」,滿分之章魚燒店!
2017-12-12
  • 超多明太子味章魚燒