行完山就嚟咗呢個最近成日喺網上見到,以外星人做主題嘅日式燒肉餐廳試吓👽👾🛸4、5點呢個時段已經有好多人喺外面排隊,本身都以為要等好耐,但唔使20分鐘就入到去一坐底就見到飛船經路軌移動,幾有趣入到去係用QR code落單嘅啲套餐好抵食、一個set有沙律或泡菜白飯、湯、肉嘅分量都多,唔同肉combo可以揀150g, 250g, 300g ,亦可加錢加大個飯,或者加紫菜溫泉蛋/溫泉玉子/生蛋,我就加咗紫菜溫泉蛋,加埋燒肉食好食好多😋今次我叫咗牛五花,西班牙豬五花,上面已經有啲調味料輕輕醃咗,所以燒完都好入味,枱面有4款醬仔、胡椒同玫瑰鹽畀食客自己加但個湯就比較失色,味道好淡,似飲稀水~總括嚟講,呢個價錢有一個set,仲有主題同舒服環境,值得嚟打吓卡~

一坐底就見到飛船經路軌移動,幾有趣

入到去係用QR code落單嘅

但個湯就比較失色,味道好淡,似飲稀水~