2017-06-04 306 瀏覽
本身幾中意食辣既,同朋友一起嗌咗四川麻辣配沙爹(鴛鴦湯底)~超爽超好味。裡面既豬紅,魷魚等材料鮮美可口,仲嗌咗2碟鮮四食寶丸,粒粒均勻彈牙;金風響鈴,酥脆賣相幾好睇同回味無窮;脆鯇腩好鮮嫩肉質簡直妙不可言,配上果d醬料,食到 lam lam 脷;加拿大象拔蚌爽滑清甜,雖然 幾貴,不過個人覺得喺抵既,因為市面都系差唔多價錢架但系我覺得冇今次系呢度食既甘爽口lo~~~炸魚皮脆卜卜,分量都ok~隻不過感覺好似冇前幾年好味甘~~另外,椒鹽魷魚鬚同炸芋頭......都好贊朋友都嗌咗蟹子墨魚滑和鮮蝦滑,我之前冇點食過,仲以為系雪糕球來~哈哈哈,分量幾足,到咗最尾佢仲打咗幾個思噎!!我仲食咗幾多野tim,蜂巢豆腐,道庭烏冬,北海道帶子,,,都好讚牙( ⊙ o ⊙ )!~~~感覺非一般舒爽~我諗~呢個唔通唔埋作為為食貓~喵喵~~~既自覺咩~~yahoo!PS:覺得服務都好好呀,有靚女既微笑同禮貌服務,感覺未食野就已經心花怒放~&環境都唔錯~竹蔗水果d都好好味~清熱解毒,好啱夏季飲!鑒於此,特來送上好評,希望繼續努力啦~會諗住帶埋屋企人一齊打邊爐之後~,體驗都幾好幾開心

~&環境都唔錯~
會諗住帶埋屋企人一齊打邊爐之後~,體驗都幾好幾開心
2017-06-02