2022-01-12
而家時興健康飲食 位於深水埗嘅Poke Go真係啱晒我哋呀🥰 呢間係夏威夷風味嘅餐廳 由於疫情嚴重 女朋友懶出街又好想食呢度嘅Poke Ball 所以就派咗我嚟買外賣翻屋企😂 除咗有signature bowl之外 鍾意自己揀嘅都有Build Your Own Bowl可以自由配搭😝 不過我地見佢嘅signature bowl食材都好豐富 而且幾啱口味😎 外賣嘅賣相都幾靚 808吞拿魚 壽司飯 和式青蔥 枝仁豆 三文魚籽 雜菌香菇 山葵乳酪醬 芝麻 木魚絲 材料都係預先搞拌好嘅 唔駛擔心搞拌嘅過程會好狼狽整到成枱都係🙊 有一半係沙律菜一半係壽司飯 山葵乳酪醬好惹味 有啲似食緊壽司🍣OHANA + 麻醬豆腐 + 皇帝蟹棒三文魚 沙律菜 櫻桃番茄 溫室青瓜 甜粟米蜜糖芥末醬 芝麻 果仁 另外加嘅麻醬豆腐 皇帝蟹棒 呢個偏甜 但整體都好fresh 由於個底係沙律菜 感覺真係好健康😺 三文魚份量都好多 食到呢個咁豐富嘅晚餐真係好滿足呀🤓 又可以食到咁多健康食材
OHANA + 麻醬豆腐 + 皇帝蟹棒
食到呢個咁豐富嘅晚餐真係好滿足呀🤓 又可以食到咁多健康食材