2022-08-18 60 瀏覽
夏日炎炎邊個話唔可以打邊爐?最緊要啲嘢夠好食😍今次就去咗呢一間尖沙咀呢間狂野狂神麻辣火鍋。當然一定要揀佢哋嘅招牌麻神麻辣湯,湯底辣味十足,絕對可以滿足鍾意食辣嘅人士,唔鍾意食辣都仲有其他湯底選擇添。見到佢哋嘅配菜都有好多唔同嘅選擇,自己就最鍾意食佢哋嘅九菜餃,韭菜餃皮薄而且可以吸入濃濃嘅麻辣湯底,份外惹味!另外佢哋都仲有一個特別嘅水晶寬粉,寬粉食落嘅好有口感,同埋都好吸收湯底,食到我雪雪聲😍同埋佢哋仲有個牛肉盛,好欣賞佢哋呢個有齊好多牛肉唔同嘅部位,全部都好新鮮,同埋可以食到唔同嘅口感,但每款都有牛肉嘅鮮味😍食麻辣湯底梗係要加$98叫Sapporo任飲,打邊爐梗係要飲啤酒先爽㗎啦。