元朗朗屏嗰邊不嬲都有好多間餐廳,要做到又好食又多人幫襯實在好難,依間小店雖然門面唔算太靚,不過個價錢非常之合理,有冷氣有嘢飲服務態度又唔差,重點係佢選擇非常之多。除咗壽司卷物定食小食之外,仲有串燒,佢依間嘅卷物全部都好大舊,分量十足我哋叫咗個炸番薯條熱辣辣又新鮮,調味都足夠,重點係夠大, 又唔貴,依個份量淨係賣26元明太子雞翼,要預多少少時間比廚師準備,如果趕急嘅人唔好叫呢個啦,喺圖都見到入面明太子係爆曬出嚟嘅,熱辣辣,幾好食圖後面嘅三文魚子壽司,同埋帆立貝壽司,我諗都唔使點形容你都見到好大喇,飽足感十足,不過建議想食多幾款嘅人,最好唔好叫太多壽司,叫下小食啊炸物啊咁仲開心,同埋可以叫廚師小飯,咁就可以食多幾樣野啦。依間小店份量咁十足,CP值足夠,會再光顧,食物質素就一定冇貴價壽司咁正㗎啦,不過一分錢一分貨,如果budget 有限唔想每個人人均消費要over $200嘅話,依家係一個好嘅選擇

我哋叫咗個炸番薯條