平日lunch hour 12點10分入到去最後一張枱,阿姐話要等30分鐘先出到飯,咁無問題呀可以,就照入座用QR code 自行落單。一路佢就出外賣,十個十八個飯咁出。同場人人你眼望我眼冇得食,等到1點10分都未有,跟餐加個杯飲品都飲埋。再追都仲話要炒多十幾分鐘,真係唔得。點信你入黎又話三十分鐘,都等多一倍,邊有打工仔食咁耐lunch 呀 🫠冇飯食,一個lunch hour 就咁冇左。多謝老細請我飲左杯免費飲品,一個鐘免費冷氣嘆我明白你話外賣平台多而冧檔,但你都要先照顧入左座係你餐廳,望住你出菜既食客架…現家玩飢餓訓練,俾食客入黎餓一個鐘玩盡佢lunch hour呢個差評唔可以唔俾唔知外賣平台點運作,唔肯定老細係咪有協議/怕扣錢,所以只專心照出平台外賣單。各位呢個十月去堂食/外賣自取請先考慮等候時間!

一路佢就出外賣,十個十八個飯咁出。
再追都仲話要炒多十幾分鐘,真係唔得。

冇飯食,一個lunch hour 就咁冇左。
多謝老細請我飲左杯免費飲品,一個鐘免費冷氣嘆

呢個差評唔可以唔俾

各位呢個十月去堂食/外賣自取請先考慮等候時間!

999 分鐘 (堂食)
午餐