係openrice 見到呢間好多讚同無劣評,好想親身試下有無咁勁啦於是買左優惠卷到場試下,我平日去堂食另比80服務費。(記得帶現金)我地叫左個烤魚,烤魚先煎炸左,個皮整到好靚,入面有紅薯粉放底,湯底辣同麻得黎帶微甜。我地等緊魚期間出面有熟食,例如無骨海南雞,麻辣木耳、豬耳,拍青瓜,炸日式蕃薯薯餅呢啲,熟食係意外驚喜都好好食,海南雞既肉係好滑炸嘢係熱辣辣,佢仲有炸蟹鉗,佢個蟹鉗食落同出面完全唔同,一d都唔粉除咗呢啲,海鮮有蝦有蜆,蝦係超級新鮮又大蝦肥美每人會有一隻細蟹(勁多膏)、鮑魚同一粒大帶子朋友鐘意食午餐肉,叫左一份,午餐肉炸起左,佢地脆卜卜,超好食牛肉同豬肉上菜都好新鮮鋪坐位唔會迫,店員都有禮下次會再幫襯佢係實至名歸無劣評既餐廳但有唯一有樣野要改善就係加湯問題(佢係加水)如果加有味既湯會更完美。
辣同麻得黎帶微甜。

除咗呢啲,海鮮有蝦有蜆,蝦係超級新鮮又大蝦肥美

每人會有一隻細蟹(勁多膏
)、鮑魚同一粒大帶子

牛肉同豬肉上菜都好新鮮
鋪坐位唔會迫,店員都有禮
下次會再幫襯
佢係實至名歸無劣評既餐廳