型格漢堡店,仲有特色cocktail al1bbfoodie等級42023-12-1967 views Follow 型格漢堡店新分店喺銅鑼灣Times Square後面,比旺角店方便好多,雖然店舖面積細啲,但感覺cozy d幾舒服🍔塔塔醬魚柳漢堡🍔烤洋蔥煎蛋芝味牛肉漢堡兩個漢堡都好大,麵包脹卜卜好吸引,魚柳漢堡原來係double 芝士魚柳,好誇張,牛肉漢堡用料豐富,又香又juicy 🌽墨西哥粟米片🍟粗薯條兩個小食都唔錯,薯條炸得香脆,熱辣辣上枱🍹BEE' S KNEE 🍸Bartender特制咖啡酒晚上呢度有酒供應,漢堡配酒都係第一次試😃Bee’s Knee 係Gin 加檸蜜,飲到甜甜檸蜜味,反而酒味唔太出,幾好飲,幾啱女仔至於未來會推出嘅咖啡酒,whiskey 底酒味比較濃,配上咖啡香,另有一番風味The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare型格漢堡店,仲有特色cocktail Ghetto Burger https://s.openrice.com/QrbT0EK1F00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueDining Method堂食