2022-05-05 198 瀏覽
今晚四圍行搵食,見到這裡有間唔錯嘅餐廳,在新舊交替環境中真係好大對比,新場地下,大大個發光照排吸引了走過去,裡面有用上了不同顏色嘅光管做出嘅語句型做了不同氣氛!餐廳有室內位置亦有室外位置,今晚就坐係室內位置,座位都闊落舒適!落單可以利用枱上嘅qr code 落單,方便快捷!先點了個西班牙伊比利亞豬串燒,配埋枝Sapporo Beer,絕對係享受人生休閒組合,西班牙伊比利亞豬串燒一串有兩件厚身嘅豬肉,廚師控制得十分精準,燒得十分之香,外面剛好,咬開裡面充滿肉汁,口感十足,配埋個特製醬汁,已經覺得今晚選擇正確!加埋枝冰凍Sapporo Beer,夠晒透心涼,原全係消暑佳選!主食就北海道帶子&三文魚子墨魚汁海鮮意粉,賣相精緻,用上墨魚汁煮嘅意粉,入口十分煙韌彈牙,口感十足,加埋三文魚子在口中爆開嘅感覺十分好味,黑白分明嘅北海道帶子正正在個意粉中心之上,入口鮮味彈牙,絕對係推介之作!最後點埋個甜品巨型日本雪糕新地,用上了一隻大大嘅杯盛上了香滑嘅新地雪糕之餘,內有朱古力脆脆同埋一些果肉,感覺清新,味道十分配合!今晚絕對滿意這裡環境同食物質素!

今晚絕對滿意這裡環境同食物質素!