2025-01-24 790 瀏覽
野食又唔係特別好食 正正常常98蚊一餐水準 但餐廳嘅侍應同埋招呼客人嘅方法真係非常不知所謂 可能呢度真係生意太過好 明明大把枱 都一定要迫d人搭枱 。成個餐廳有兩三張四人台 係吉 入客三個 都夠膽死叫三個人迫埋同一個三五識七嘅人一齊坐 唔好同我講乜嘢生意難做 呢間餐廳嘅做法係同人講緊自己生意好好,所以頂到就食頂唔到就唔好食 。但平心而論一句呢一個價錢交出嘅嘢只不過係正常水平。 應份的 但無必要要比錢去體驗職工頭圍用膳嗰種卑微 。而餐廳嘅工作人員都會持續逼人哋搭枱係一種成就 。祝你地唔使再咁辛苦 因為都好多客直頭出聲覺得有問題,而你哋都係無視 所以我相信客人只會越嚟越少 只此一次下不為例 拒絕比錢做奴隸仲有 d碗同杯都好唔乾淨 希望睇到熄屏嘅人入去消費之前可以慎重考慮 唔好再助長呢啲歪風
只此一次下不為例 拒絕比錢做奴隸
2025-01-24
10 分鐘 (堂食)