2016-05-18 1008 瀏覽
事源有幾日假期, 於是同男友計劃去離島渡假幾日於是上Openrice 搵資料, 見到呢間都有幾個好評, 就即管去試下la...... 甘就出__左事我本人係蟹后, 好鍾意食蟹...原先佢話叫碟薑蔥炒蟹( 用既係藍花蟹) 要$240/ 斤, 我就覺得麻麻地, 跟住佢就推介$200/ 碟 有石蟹, 好! 就信佢試下....跟住一黎到, 見到三隻細蟹BB仲要石蟹夾雜住D藍花蟹BB,真係好細隻, 男友話成碟半斤重量都無..材料唔講, 如果係夠火候或者鮮味既話都仲好D, 但男友話好似食緊軟殻, 無鑊氣, 無鮮味! 好失望!2. 咕嚕骨 $7x最簡單無要求既餸..我一食我同男友講, 佢上一道餸應該炒過咸魚既餸, 男友話=_='其實係佢D肉餣到甘既味道-.-3. 椒鹽泥猛 $96算係唔錯既.. 但都係無乜味.. 唔夠椒鹽今次係小女子第一次打食評, 可能詞不達意, 但我淨係想同大家分享一下今次難食既遭遇😠因為梅窩真係好少食評, 我覺得應該要將個事實話俾大家知, 希望大家唔好中伏🙈🙈
事源有幾日假期, 於是同男友計劃去離島渡假幾日

2. 咕嚕骨 $7x

3. 椒鹽泥猛 $96