2020-05-03 737 瀏覽
一入到去聽到 啲侍應 係咁講粗口, 咁我叫咗個焗肉醬意粉, 個時間大概係 晚上 九點, 首先大概等咗15分鐘聽到侍應講 肉醬停, 心諗好在 叫得切 ,大概等咗半個鐘 然之後 侍應表示你嘅焗肉醬意粉焗燶咗 然之後 再重新焗過份, 心諗你15分鐘前已經叫肉醬停你點樣再焗多份, 唔緊要我再等 然之後佢終於整好, 然之後 焗肉醬意粉嗰邊全部都係 燶曬嘅 唔緊要我潷走去 然之後 撈勻個肉醬意粉 佢老闆 成個底全部都燶曬 完全唔知點食 食咗兩啖 簡直就係好似畀緊錢 然之後我問佢有冇其他選擇 但係佢間舖八成嘅食物都賣曬 我點咗四個佢全部都冇 然之後我話 再唔係我有冇得唔食 咁佢話幫我取消咗去但係嘢飲嘅話收返我正價, 本身一個焗肉醬意粉加嘢飲44蚊, 佢嘢飲已經收咗20蚊!!! 大家唔好中伏,拒絕黑心店