2011-11-21 9 瀏覽
第一年出來工作,出糧決定帶家人食餐好既之前未來過,不過有時利街經過見到經理同班員工成日好認真咁開會,裝修又靚,同埋見荃灣果間食評幾好呀,所以試下啦!麵包新鮮熱辣,軟熟,點埋沙律醬正~黑松露菌蟹肉帶子意大利飯,好CREAMY,好RICH,足料~好味~~不過男仔食一碟應該唔夠飽~~芝士煙肉及菠菜焗美國石蠔~~好好味呀~~~煙三文魚牛油果!!!好靚呀!!!同碟面啲汁(有酒的味道~~~)撈埋一齊食啱啱好~~~~牛柳串燒西蘭花飯,OK~~~香草牛油鮮露筍,好鮮甜,好新鮮~不過因為同煙三文魚牛油果一齊食,有點淡,先吃露筍應該會好些~~~雜草莓乳酪特飲~好大杯一個人飲唔哂,不過可能我個人不喜歡酸野啦~~覺得有點酸~~不過可惜無影相~~~仲有肉眼扒~~侍應建議7成熟,真係好食啲~~~環境好好,睇得出班經理同員工好有HEART,希望可以生意愈來愈好~~~會再來
第一年出來工作,出糧決定帶家人食餐好既

麵包新鮮熱辣,軟熟,點埋沙律醬正~
~~不過男仔食一碟應該唔夠飽~~
芝士煙肉及菠菜焗美國石蠔~~好好味呀~~~
牛柳串燒西蘭花飯,OK~~~

不過可惜無影相~~~

仲有肉眼扒~~侍應建議7成熟,真係好食啲~~~
2011-11-21