海岸扒房

Gold Coast Prime Rib
餐廳: 海岸扒房
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-05-17 49 瀏覽
首先,黃金海岸餐廳嘅侍應態度十分惡劣,安排左一個角落頭嘅位俾我哋,完全冇人理我哋,啲侍應全部去晒自助餐嗰邊招呼客人,跟住個位又好熱,簡直係叫天不認、叫地不聞。本來訂左酒店嘅房係有套餐嘅,侍應冇問過我哋係咪呢度嘅住客,搞到我最嬲尾散嗌左啲嘢食,比起嗰個套餐貴左幾百蚊。嗌咗幾杯嘢飲,青島生啤係無氣既。炸芝士,個酸梅醬好唔夾個芝士,一般。洋蔥湯夠熱,都幾甜嘅,我覺得呢個OK。呢個jumbo set幾抵食,有一隻春雞加豬肋骨,薯條都夠脆,cherry tomatoes 好甜,粟米好乾好硬,個豬好嚡口,雞夠滑。影相嗰陣時太快手,牛扒張相有啲䑃,牛扒係幾好食嘅,五百幾蚊10安士一個套餐,包左頭先嗰個芝士小食。另外叫咗個龍蝦汁扁意粉,味道偏鹹,我覺得唔好食。最後叫咗一個Apple crumble ,我覺得份量都幾多,適合三至四人食,個皮都幾脆,入面有好多蘋果。埋單係$1700,我覺得一啲大型嘅西餐廳好食過佢,服務又差,我唔會再食呢間餐廳囉。本來諗住住酒店方便先至落嚟食嘢,但係感覺係完全側重左係自助餐嗰邊,西餐部呢邊係冇人理嘅,酒店真係要反省下係咪為咗慳資源,搞到唔夠人手!

嗌咗幾杯嘢飲,青島生啤係無氣既。

炸芝士,個酸梅醬好唔夾個芝士,一般。

洋蔥湯夠熱,都幾甜嘅,我覺得呢個OK。

另外叫咗個龍蝦汁扁意粉,味道偏鹹,我覺得唔好食。