秋風起,食火鍋既癮又黎啦🍂麻辣火鍋既舖頭開到周街都係,但正宗成都串串火鍋係香港就唔係咁易搵🍢今次叫左個鴛鴦鍋 - 麻辣同藥膳($128)。麻辣只係叫左小辣,香得黎都唔會話好咸同好油。(小辣食食下都已經幾辣😂)另外藥膳湯感覺好養生啊,推介!每串火鍋配料都係$5喳!簡單d黎講即係:咁抵,每人想食咩就出去任攞啦😏係咁擺哂好多好多串落去鍋度,小妹未食就咁望住已經覺得好治癒🤤食物質素都不錯,個人最推薦佢既冬菇/芹菜牛肉串,同埋支竹豆卜果類。牛肉勁淋,而支竹豆卜吸湯又一流,重點係攞多幾串都仲係$5喳哈哈除左大部分既串串食物外,都有d另外一碟碟既食物可以叫黎share。所有出去攞既食物補給得都算快,大家唔洗擔心會無哂🍢🍡話時話,仲要讚下餐廳會提供哂圍裙紙巾等等,服務都唔錯,尖沙咀地帶值得再去👍🏿
秋風起,食火鍋既癮又黎啦🍂