2004-08-13 6 瀏覽
原來在旺中對面咋,地點都幾就腳。一入去的感覺幾好,唔會有太細緻的裝修,略帶raw味。同朋友兩個,叫左一個晚餐($58),揀左意式腸天使麵,餐飲轉士多啤梨雪糕奶昔(+$10),另加多杯木瓜雪糕奶昔($45)。好彩我地有靠windon的sofa坐,因為淨係等杯飲品都差多廿分鍾。但兩杯飲品一到,我地就嘩一聲叫左出來(哈,有D失禮添),因個賣相幾好(最衰唔記得帶相機),又大杯,面頭鋪滿cream同一大個雪糕球。不過食落就無賣相咁嘩嘩聲喇,以我略嫌多左少少cream。到個意粉,OK啦但天使麵淋得濟,但我見人地的份量比我地多好多呢(嗚....)後來人開始多,要搭,於是我地就埋單喇,始終搭左傾計不太方便嘛下次要同男朋友來先得,哈哈
下次要同男朋友來先得,哈哈