2020-06-14
好朋友急約,去油麻地晚餐,餐廳喺地鐵站附近,上到去見到好多人排隊😆不過好在8點幾有一批人食完,我地等左30分鐘就有位了,我哋叫左2人餐,兩個女仔都覺得好飽,頭盤有沙律,湯都好好味主菜叫左個巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅,個Pizza啲餡好食之外佢個餅底真係令我有驚喜,脆得黎又吾會太硬,厚度都啱啱好,一定要試👍另名叫左 日式青蟹籽大蜆大蔥忌廉扁意粉,嘅朋友本來話覺得綠色好核突,但食咗一啖之後覺得佢啲忌廉好滑同埋用青蟹子配搭都幾特別,意粉有人彈牙,其實餐牌上仲有好多嘢想叫🙉不過得兩個人驚食吾哂,佢嘅飲品水蜜桃蘋果醋梳打,平時出邊餐廳飲品多數會覺得好甜,佢呢句我覺得啱啱好有夠水蜜桃味👍朋友叫左蜂蜜柑桔檸檬梳打,都話嗰陣我個杯好飲啲😬下次去飲呀你都要再去食😋
朋友叫左蜂蜜柑桔檸檬梳打,都話嗰陣我個杯好飲啲😬
下次去飲呀你都要再去食😋