終於有時間同大家Share番之前食過既呢餐韓國料理4個人入去食  個個棒住個肚走   食得韓國野  緊係要食烤肉喇   我地叫左個 上牛烤上牛烤上牛烤其實有牛既邊幾個部位? 經店員介紹後, 原來有 小牛排, 肉眼, 牛肩胛脊,腹胸肉, 牛舌店員會細心介紹建議進食既先後次序 (真係好細心!!)另一必食既當然係係燒烤鍋邊訪既泡菜蛋喇店員亦細心提示  整個烹過程要25分鐘   大家千其唔好心急呀!店員又提到  生菜上面夜既個片蘿蔔唔係拎黎燒嫁係要黎大家燒牛肉燒到咁上下時拎黎稍稍清潔烤鍋表面嫁另一必食既 緊係食炸雞喇炸雞配搭既選擇亦都非常多元化   客人可以單點一個口味 亦可以簡兩種或者三種份量都可以簡半份或者全份而我地忍唔住  叫左個雙併-全份炸雞- 原味 + 蜜糖醬首先不論原味或蜜糖味 都炸得好脆口當中想特別推介蜜糖醬炸雞  一黎係店員重點推介二黎食落時個配搭非常特別  其實佢主要係Honey Mustard既醬料但係之前味試過   感覺好新鮮!!食得炸雞  點都要有D清涼飲品既   (話哂依家天氣都咁熱麻!!)我地一人叫左一杯飲品我叫左我既最愛 Apple Cider而佢地每人叫左杯沙冰
終於有時間同大家Share番之前食過既呢餐韓國料理
4個人入去食  個個棒住個肚走

食得韓國野  緊係要食烤肉喇   我地叫左個 上牛烤

上牛烤

店員會細心介紹建議進食既先後次序 (真係好細心!!)

另一必食既當然係係燒烤鍋邊訪既泡菜蛋喇

而我地忍唔住  叫左個雙併-全份

炸雞- 原味 + 蜜糖醬

首先不論原味或蜜糖味 都炸得好脆口
當中想特別推介蜜糖醬炸雞  一黎係店員重點推介
但係之前味試過   感覺好新鮮!!

我地一人叫左一杯飲品
我叫左我既最愛 Apple Cider

而佢地每人叫左杯沙冰 分別係 芒果, 蜜桃同埋菠蘿味
每杯我都試左幾啖  最好飲  感覺最解渴既  係芒果口味   唔太甜得黎又有芒果鮮味   推介呀!!!

一個係今晚相對係清新既沙律
份量好足  夠4個人食既沙律
菜非常新鮮   唔會話係擺左好耐唔新鮮既沙津!!

梨大炸醬麵

每次去韓國 我都會搵機會食返個炸醬麵  個人比較中意食濃味食品
而今晚食呢個都有韓國當地水準呀  撈好之後   就即刻夾左一碟黎食
麵身彈牙  配合炸醬  真係想Encore

賣單前最後一個必經既環節就係食甜品
呢度一共有3款甜品   我地叫左當中既兩樣

可可控

呢個配搭永遠都唔會唔好食  仲要配合少少可可砰
多一種口感之外亦都多一個朱古力味道
我地4個人  每人自己食一個球  唔洗嘈!! 哈哈

雪糕牛角酥

未試過呢個配搭   不過絕對係睇得又食得   讚!

埋單 每人250蚊   係商場位置食  呢個價位 性價比非常高呀!
落番電梯就到地鐵站 遮都唔需要開呀!
方便!