春水堂全香港咁多分店,食過咁多間,呢間真係令我震驚,地獄級難食,估唔到跟formula做出嚟嘅嘢都可以有咁大差別!服務都好一般,入到去啲枱都未處理好就叫我哋入去,我坐低仲要幫佢哋轉返好晒啲枱,亂晒籠。食物方面每樣嘢都有啲奇怪,牛肉麵,比較正常口味,不過啲麵好少,印象中我喺其他春水堂都係有多啲麵,唔知點解呢度好似得一半麵,影咗張相,已經係全部麵條,佢而家變少左嗎?3啖食完⋯⋯叫咗鹽酥雞,比較正常,但明顯雪藏肉,$55冇意見啦。唔知咩鐵觀音豆腐乾,完全食唔到鐵觀音味道,感覺好鹹,好奇怪🤔滷水蛋,好乾好乾,好似係千年滷水蛋滷肉飯中等,如果多啲汁會好啲叫咗杯鐵觀音檸檬愛玉,還好,好甜,叫咗少甜都係咁,勉強飲到。黑糖珍珠鮮奶,好難飲,好恐怖,係我飲過最難飲嘅黑糖珍珠⋯極度甜,甜到根本吞唔落,我吐返出嚟,好恐怖。同枱朋友都話唔尋常,分店味道唔係咁!嘗試同店員反映你杯珍珠鮮奶真係太甜,店員竟然話:今日都有一位客人投訴,所以投訴係正常,所以杯珍珠鮮奶冇問題⋯⋯呢個答覆簡直係痴線⋯公道講句,其他分店未有呢個情況,喺呢間分店特別難食,同埋回覆畸形

叫咗鹽酥雞,比較正常,但明顯雪藏肉,$55冇意見啦。

滷水蛋,好乾好乾,好似係千年滷水蛋

滷肉飯中等,如果多啲汁會好啲