2023-04-18
每吸一啖空氣都係濃濃油煙,猶如室內BBQ/係重油煙廚房食嘢,唞唔到氣,眼淚都飆出嚟!真係頂唔順,請店員幫我哋安排調去坐門口區域,感覺好咗少少,結果一開始燒肉,情況一發不可收拾!四圍煙霧離漫,睇嘢都已經懵查查,可想而知個空氣有幾混濁。個爐嘅四周看似有抽氣,其實排氣口就喺張枱嘅下面,熱氣不停吹向我對腳😭😭 我自己爐只敢開到5號燒,朋友嗰台開到6-7 不停著火,冒大煙,最恐怖係咁大煙,灑水系統都冇着過😂如果真係火燭起上嚟都唔知點算。然後我哋請店員幫我哋打開大門,因為真係好大煙,已經冇心機食落去。其實覺得嗰啲店員真係好慘,日日喺呢個環境到工作😵💫啲肉其實都一般,就算就算佢係極級好食,環境咁樣都不會再來了!命仔要緊,夜晚返到屋企氣管都唔舒服😵💫