2022-02-19 2319 瀏覽
#pb食在西貢在西貢享受印尼風情🇮🇩呢間印尼菜係西貢一直都好出名🥰 不過因為次次入西貢都掛住去Cafe 所以一直都未去試😢 今次終於有機會試下😋 店內裝修充滿峇里風情 亦會播住滑浪片段🏄 室內下層位置大約有5枱 上層好似有打卡位 不過我冇上去睇🤪 另外室外位置 可以帶寵物一齊去❤️.主食有6款 價錢$68-$90不等😋 星期一至五去加$9可配是日小食一款而且所有飲品半價😍 另外佢仲有學生 / 長者優惠 價錢$50-$65配汽水 幾抵👍🏻🔹白鬚牛骨湯飯🐮推介❤️ 每日限量供應嘅招牌菜😍 個牛骨湯真係幾好飲 味道唔係好濃好鹹果種 而係清清地😋 牛肉份量好多 肥瘦適中 口感唔韌👍🏻 重點係要加埋辣油食 味道即刻提升‼️最正係有好多牛骨 岩哂中意啃骨嘅我🥰 牛骨入面仲有唔少肥膏 慢慢食埋真係好滿足❤️🔹印尼雞湯粉🐣推介❤️ 呢碗味道相對比較重口味🤪 椰香味幾重 食落有少少似咖喱味 味道濃郁😍 配料有蝦片、豆卜、蛋等等 豆卜索哂汁好正👍🏻 朋友大愛呢款❤️🔹泰式魚餅配參峇椰油辣椒醬🐟加左呢款小食😋 味道正常發揮 比較普通🤪 不過個椰油辣椒醬好正😍🔹印尼曼特寧滴漏咖啡☕可以配煉奶👍🏻.整體✨ 印尼菜本身已經
#pb食在西貢
在西貢享受印尼風情🇮🇩

🔹白鬚牛骨湯飯🐮

🔹印尼雞湯粉🐣

🔹泰式魚餅配參峇椰油辣椒醬🐟

🔹印尼曼特寧滴漏咖啡☕
可以配煉奶👍🏻

整體✨ 印尼菜本身已經好特別 加上食物質素唔錯😍 兩款主食都好正👍🏻 平日去冇咩人 環境幾chill🥰 去西貢要支持下💛

白鬚旗艦店
西貢灣景街9號地舖