以為有機食品應該好好 點知中伏 叫了一個牛排 我以為好正 價錢中等約200元左右 飲完磨菇湯 食完沙律 味道都ok 見到件牛排送到面前吃了一驚 我叫 medium rare 但件扒色如柴 已經心知不妙 一刀切竟然全熟 即時乜㽼都無 唯有切一小片食下 點知⋯唉 冇計 諗住算只食配菜 經理見到唔對路走來問 講完主動更換 算有誠意 點知另一件送到 顏色一樣 切開較生但已有8成熟 還有肉色甚為難睇 冇計 個侍應姐姐已面有難色 即刻話經理已交帶厨房 我唔想難為佢就切D食下 唉⋯又⋯唉 唯有唔食埋單走人 經理心知不妙 立即改單只收沙律同湯錢 咁都成80大洋 良心講 你收得200元一個扒 應該見得吓人 但質素竟如大xx 唉 服務好都無用