2021-12-07
Kane Tsuru Ramen💫 ..屯馬線開通之後,去土瓜灣更方便。今次去左位於土瓜灣既金鶴拉麵店🍜,餐廳比其他分店更寬敞舒適,裝橫好日式風格,而且一條樓梯上去閣樓靜靜地吃個晚餐聊聊天,寧靜感覺真不錯呢。原來而家都有Dinner Set Menu🍽1人餐:主食+小食+飲品 $128,價錢更抵食。ll KaneTsuru Chicken White Soup Ramenll Deep Fried Pork Cutlet Curry Rice✨唐揚炸雞 Fried Chicken (3pcs)✨炸日式餃子 Japanese Dumpling飲品:可樂 Coca Cola & 雪碧 Sprite原來拉麵店唔止有麵食,而家仲有飯類添,更多元化。食左招牌之一雞白湯拉麵🍜 & 日式飯類代表咖喱豬扒飯🍚,配既小食都大大份,香脆炸雞好抵食。整體感覺呢間分店比其他更舒服寧靜,服務亦很到位呢。..×××××ש土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖..
Kane Tsuru Ramen💫
原來而家都有Dinner Set Menu🍽
1人餐:主食+小食+飲品 $128,價錢更抵食。
l[金鶴雞白湯拉麵]l
l[咖喱吉列豬扒飯]l
✨唐揚炸雞 Fried Chicken (3pcs)
✨炸日式餃子 Japanese Dumpling
飲品:可樂 Coca Cola & 雪碧 Sprite