2011-02-19 5 瀏覽
上次食左第一張coupon, 今次就繼續用$29蚊買$100蚊ge 優惠價去食易牙妙手!叫左個鐵板牛肉定食同埋羊肉麵線~鐵板牛肉先上,上個陣仲卜卜聲,熱辣辣~~ 前菜好油,感覺就係辣椒油浸粉絲加紅蘿蔔。油到唔敢食而且都唔係好好食菜係生菜,加得太多油,味道一般鐵板牛肉ge牛肉得幾塊細細地,見到人地隔離叫ge吉列豬扒同魚塊,好大舊,一對比就覺得好唔抵  但係個牛肉都幾好食ge,嫌個醬太重味,完全蓋過牛肉個鮮味羊肉麵線好好食!麵線唔會斷晒,仲係有d彈牙,有d彈性。湯底係用中藥煲ge,陣陣ge中藥香噗鼻而來,羊肉有鮮味又有中藥香,半肥瘦岩岩好~(可以見到有杞子同當歸浮係面ga!!!)洛神花茶(走冰少甜),酸酸甜甜好開胃又幫助消化~唔錯唔錯埋單$117,用左coupon俾17蚊only,即係二人消費$46抵抵抵

叫左個鐵板牛肉定食同埋羊肉麵線~
鐵板牛肉定食
鐵板牛肉先上,上個陣仲卜卜聲,熱辣辣~~
菜係生菜,加得太多油,味道一般
羊肉麵線
洛神花茶
洛神花茶(走冰少甜),酸酸甜甜好開胃又幫助消化~唔錯唔錯

抵抵抵
2011-02-11