2013-06-17 230 瀏覽
LlS 既自助餐因為見到團購而留意呢間,之前聽說評價都不錯,所以又去試下。我們book左六點半,去到已經開始緊,眼見都有8成full。我急不及待行了一圈,看看有咩食,講真款式不算太多熱盤有十數款左右;乳豬皮脆唔係好肥,燒排骨不錯只是放涼了不夠熱,意粉同蘿蔔燉牛尾一定要試!湯有2款中湯係黃瓜雪耳,比較淡味,堆介廉蕃茄湯,酸酸地幾開胃,都幾Creamy。刺身有三文忌魚,吞拿魚,希靈魚,魷魚,刺身不錯都幾新鮮尤其吞拿魚。壽司有三四款;有麵,河粉。冷盤有三四款沙律本人喜歡他的哈蜜瓜沙律好味。香草三文魚,notgood味道怪怪的。長腳蟹,蝦同藍青口都幾爽甜。仲有送的鮑魚好好味,好有口感。Lls門口既甜品櫃所有甜點都好精緻有成十幾款,仲有2款口味既雪糕,雲呢拿同朱古力味,又有中式既甜蛋散及豆腐花。雖然之前熱盤同凍海鮮已經食到好飽,但喜歡吃甜點的我,又點會錯過一嘗咁多款甜點既時刻呢一口氣一轉掃了下層甜點,第二轉拿了3件Cake,最後食芝士Cake同疏夫尼真係大滿足尖!印尼椰汁糕同布甸唔建議大家試,因為太多魚膠粉,沒有入口即溶既感覺
乳豬及忌廉雜菌意粉
甜點
長腳蟹,蝦同藍青口都幾爽甜。仲有送的鮑魚好好味,好有口感。

題外話/補充資料: 各服務員都好親切有禮,服務一流!只是有些熱盤食物不夠熱!
2013-06-10
乳豬及忌廉雜菌意粉