Weekend黎圓方睇七點半, 大部份餐廳都食過了. 呢間係其中一間未食過. 七點黎到竟然一檯客都冇. 個人幾鍾意佢的裝修, 尤其佢白底銀色圖的牆. 一版A3紙的菜式選擇. 發現佢有all-day breakfast, 不過當日唔想食. 麵包籃: 有三款. 唔熱但全部都好鬆軟. 點oil&vinegar好味. Caesar Salad: 雖然點的係small size, 但都唔細. Surprisingly好味. 有高級餐廳的水準, 如果加埋anchovies 既話~ Pizza Margherita: 都幾大個. 底好薄, 但唔夠脆. Tomato sauce同cheese都好足, 但由於cheese唔夠香(臭?), 所以個味偏淡. Service可能唔應該comment, 因為得我地一檯. 不過好似成間野得一個waitress. 當日Waitress姐姐都算幾好招呼. 唔錯.總結: 圓方黎講其實算幾好. 坐得舒服, 野食ok又唔算貴. 可以encore的.