2011-10-04 1037 瀏覽
今日國慶日同老公入左愉景灣行下,見攰就坐低傾下食咩,最終選擇左 22 North,其實我只一心諗住食蠔,佢有個Brunch Set,有蠔有杯白酒有麵包,有salad仲有個餐飲不過我地可能諗得耐得濟,到order 完ge時候冇耐個waitress同我地講話已經過左時間,(超準時cut order)如果事前waitress提我地個Brunch Set去到幾點會好d,服務有待改善.最後我地order左個seafood platter ($495),覺得唔太抵食(請見圖),兩杯W.Wine,分別係Austria同New Zealand,兩款都係較dry的,淡果味,個人比較喜歡New Zealand個杯環境都ok,但座位就比較迫,初初我地坐入面,有d冷氣但又唔係涼快個種,轉坐出面,d座位都係麻麻舒服,食物剛到,話明法國菜但生蠔只得tasmania,其中一隻臭的,同waitress講佢地都好快咁換過隻比我地,但只得一款有d失望Seafood Platter*Oyster (6pcs)*Tuna tartar (幾清新,開胃)*Shrimp (肉新鮮結實)*Blue Mussels (冇咩味,底下有
今日國慶日同老公入左愉景灣行下,
見攰就坐低傾下食咩,最終選擇左 22 North,

waitress講佢地都好快咁換過隻比我地
,但只得一款有d失望

Seafood Platter
*Oyster (6pcs)
*Tuna tartar (幾清新,開胃)
*Shrimp (肉新鮮結實)
*Blue Mussels (冇咩味,底下有d香草白酒汁)
*Fried Squid (好味,佐酒一流)
*Salad (冇咩特別,不過冇汁,有d汁會好d)
*Rice (驚喜,比想像中好食)

指定食店Receipt可換領回程船飛,除番開我諗約$150換一張.
Austria & New Zealand W.Wine
2011-10-01