2018-08-07 298 瀏覽
因為男朋友好中意eva所以就陪左佢去雖然我都是宅宅 但我對這類反而比較一般💦同比卡超果次一樣 都是有一般的沙嗲王食物以及eva menu的!我們今次是去左在現時點的沙嗲王 想不到都要等左差不多45分鐘才入到去 💦💦💦💦然後可能是因為個瓶太受歡迎了 我們去到已經沒貨了 所以準備二刷以及今次只是點左我覺得唔會伏的飯。沙嗲王的白咖哩一向都是佢的招牌來的 所以味道是有保證的!上面使徒的魷魚是用燒汁燒完再放上去 所以味道都不錯 是比較難咬開而已💦但因為好味同個使徒樣 所以加返分比佢出到門口結帳先知 食滿EVA MENU加29蚊可以換file 但我們只是叫左使徒飯 其他的都是沙嗲王原menu 唯有下次二刷時再買😢😢😢😢
因為男朋友好中意eva所以就陪左佢去
雖然我都是宅宅 但我對這類反而比較一般💦