2020-04-23 1204 瀏覽
因杯咖啡☕慕名以來!皇后大道中頭是在 中環,呢間Cafe Ask 是202號已是在上環了。大闊面落地玻璃門面,樓底特高,空間感充足,裝修環境靚,睇得出是落左唔少心思,主色是多人喜愛的木色,還有Tiffany Blue梳發、餐牌及杯碟,多掛籐綠色植物做裝飾,感覺清新👍座位雖較少,有😷限制令,坐得較開,好舒適😌 🍱日式照燒鰻魚飯肉質香嫩,芡汁到位,送飯一流👍😋🥑牛油果雞肉墨西哥卷凍食的,非我預期中的熱食的個款,餡料有我至愛牛油果,餅皮易入口,健康之選💪☕HelloKitty拉花Cappuccino 日式和服Hello Kitty 好match 日式鰻魚飯👍男店員服務很好,俾你選公仔圖案,儘量滿足你😊座位少,記得要book 位,esp. Lunch 繁忙時間,我地選了2pm 較少人,較悠閒😌是個打卡好地點,快去🏃‍♀🏃‍♂🏃‍♀🏃‍♂上環cafe推介👍🍒MagicCherry攻飲食🍽
因杯咖啡☕慕名以來!

🍱日式照燒鰻魚飯
肉質香嫩,芡汁到位,送飯一流👍😋

🥑牛油果雞肉墨西哥卷

☕HelloKitty拉花Cappuccino
日式和服Hello Kitty 好match 日式鰻魚飯👍
男店員服務很好,俾你選公仔圖案,儘量滿足你😊

是個打卡好地點,快去🏃‍♀🏃‍♂🏃‍♀🏃‍♂
上環cafe推介👍

🍒MagicCherry攻飲食🍽