觀塘區多美食就係人都知~最近東廣場有一間新開左一段時間既田園風餐廳~就約左朋友收工一起去試試佢估唔到東廣場呢度都有一間咁靚靚、空間感高既餐廳,對比東廣場其他餐廳都幾突出,裝潢以走田園文青風,一入到就好舒服好岩同朋友一起食下野chill下~食物種類真係多不勝數又有pizza, burger, pasta, riosotto, 仲有日式丼飯, 餐廳仲貼心到有分素食同純素素食對素食者既貼心芒果蟹肉牛油果沙律 $128睇相都見到蟹肉同牛油果有幾足料🫶🏻牛油果蓉細滑,中間啖啖蟹肉既清甜,再加下層既芒果都好甜,好好味~側邊既mango mayo都好驚喜~好有芒果味~個沙律掂下d mango mayo好夾~令到個沙律更加refreshing蜂蜜水果台灣阿里山金萱烏龍茶 $46玫瑰西柚台灣阿里山金萱烏龍茶 $46兩杯野飲一上黎既時候,我同朋友都忍唔住,勁打卡able,睇得出店員花左好多心機~茶味香~唔錯芝士茄汁焗素肉丸$68厚厚既芝士配上蕃茄汁,係無得輸既組合,肉肉粒粒都大大粒,唔講都唔知係素肉,個底亦配有其他蔬果,譬如翠肉瓜,配埋芝士蕃茄汁~heavy得黎又好似幾健康!燒美國安格斯牛腹柳、日本蘭王溫

食物種類真係多不勝數
對素食者既貼心

芒果蟹肉牛油果沙律 $128

蜂蜜水果台灣阿里山金萱烏龍茶 $46
玫瑰西柚台灣阿里山金萱烏龍茶 $46
兩杯野飲一上黎既時候,我同朋友都忍唔住
,勁打卡able,睇得出店員花左好多心機~茶味香~唔錯

芝士茄汁焗素肉丸$68

燒美國安格斯牛腹柳、日本蘭王溫泉蛋飯(另配泡菜蘿蔔、牛蒡漬、麵豉湯)$148
呢個菜式有surprise到我地~
牛肉味濃又軟淋,食得出係靚野!個飯仲有飯素紫菜~再撈埋粒蛋~食到我同朋友lamlam利~記得食牛肉既時候再加埋wasabi ,配加惹味~試過番唔到轉頭

呢間餐廳絕對係會回頭既一間好餐廳
野食質素唔錯,地方舒適,岩晒收工約朋友出黎傾計食飯!