2018-05-21 291 瀏覽
對上一次食大喜屋已經係中學時期,上星期夏日炎炎下同朋友係lunch走左入去食 極尚大喜屋!原來lunch時間唔一定係食放題,有set叫,不過今次黎到當然係選擇番放題啦!先講環境,係呢到食放題既感覺同其他放題唔同,可能因為佢d位唔會排到好逼,坐得舒服又唔會太嘈,傾計都舒服d!入戲玉講野食啦!開頭以為得一本野食紙好少選擇,原來佢因為太多所以分左2本,選擇非常多,最正既係有得食松葉蟹!!一定要讚!!大部分放題都唔會有,食多幾條都回左本!!刺身放面三文魚,甜蝦,赤蝦,帶子都係好鮮甜的!諗起都有d想再食。最後想再讚既係燒鰻魚,羊鞍都係好好食!羊鞍肉質好lum,燒鰻魚好香,面好脆,一d都唔霉!呀!差d唔記得講!雪糕係有Häagen-Dazs 同Mövenpick食的!最後想再讚埋服務,有d放題唔知係特登定點會漏單,催極都唔到最後先叫你再落單。但呢到d單跟得好足,等候時間唔會好耐,最好係佢好主動幫你收哂d已經食完野食物同碟,所以係成個放題既過程都好舒服好滿足!大滿足!!

大滿足!!