餐廳: 仙跡岩
資訊:

2023-05-12 306 瀏覽
有一日行過太子,熱熱地🔥,又有啲肚餓,見到有間仙跡岩,諗住入去飲杯珍珠奶茶🧋🥰。最後我哋都係叫左兩個午餐🥣💕。仙跡岩真係我童軍回憶💕💕,我記得我第一次飲珍珠奶茶🧋就係仙跡岩🙌🏻🙌🏻🙌🏻。太子四方仙跡岩環境非常寬敞,都坐得好舒適👍🏻。我哋中午時間入到去,都坐滿晒人🥰🥰。🍛台式豬頸肉滷蛋飯 $60豬頸肉多汁鬆軟,配搭埋滷蛋,口感一流,係台式嘅味道😋🥘🍚咕嚕雞球 配白飯+時令配菜 $60酸酸甜甜嘅雞球,雞肉外脆內軟,配埋白飯,非常好味👍🏻👍🏻,再埋一碗粟米🌽,好味又健康💕🧋珍珠奶茶 係兒時嘅味道🥰,同時都係佢哋嘅招牌飲品,奶茶香滑配上黑糖珍珠,絕配💕☕️熱薑母珍珠奶茶薑味恰到好處,配埋珍珠奶茶,超級好飲,熱熱哋好暖胃👍🏻🍞抹茶滋味厚片吐司 $22吐司麵包好香脆,配合埋抹茶醬,甜而不膩 😋

🍛台式豬頸肉滷蛋飯 $60
豬頸肉多汁鬆軟,配搭埋滷蛋,口感一流,係台式嘅味道😋

🥘🍚咕嚕雞球 配白飯+時令配菜 $60

🧋珍珠奶茶

☕️熱薑母珍珠奶茶
薑味恰到好處,配埋珍珠奶茶,超級好飲,熱熱哋好暖胃👍🏻

🍞抹茶滋味厚片吐司 $22
吐司麵包好香脆,配合埋抹茶醬,甜而不膩 😋