餐廳: 大家樂 (新城市廣場一期)
資訊:

2020-09-29 495 瀏覽
尋晚收工收得晏 一個人唔知食乜好 見大家樂既焗肉醬意粉冇左一段時間近排又出返 一於試試佢睇下佢有冇退步先 「四重芝士焗肉醬意粉」:講真有些少失望 肉醬就同之前冇乜分別 唔太差 但肉醬有d偏少 但係意粉真係太乾 唔係爽口彈牙咁簡單呀 係乾爭爭呀 乾到好似食意粉乾咁 雖然價錢唔貴理應唔應該對佢有咩期望 但我相信呢個價錢可以有更好既選擇另外佢其中一個主要既賣點係用左四重芝士包括巴馬臣芝士同忌廉芝士等 但食落真係唔覺 食唔出果重層次 咩四重奏 算啦 噱頭野姐 係我咁傻先至會信果幾條又黃份量又少又煮到淋得滯賣相又差既白灼菜要加$9 冇下次了
四重芝士焗肉醬意粉