2005-08-10 21 瀏覽
我屋企人以前都係果度常客。有時心思思做完野就想去食四寶。點解? 因為個四寶係個山: 點都食唔完嘅!佢個四寶係有分乳豬、燒鵝、切雞、叉燒等四寶。咁果樣就做膽, 其他任佢執。以前呀姐心情好就可以任得你叫, 好似我食過乳豬叉燒燒鵝鹹蛋! 多得佢呢! 一個人食曬真係好滿足! 加上佢又好味呢! 講起都想食!可惜有得心情好時梗有唔好時。佢就會拼d紅腸呀, 油雞翼呀等等。咁我都會變得心情唔好…不過透過屋企人,係成日都有free soup!而其他小菜都係上品! 估佢唔到! 但係茶餐廳野呢…行過2個街口有大把選擇。有一次屋企急需燒乳豬, 我地9點打去佢10點鐘都有得俾我地! 仍然好食! 呀姐姐們真係合作! 呢點真感激!撇除地方好油外, 係食得過的。

不過透過屋企人,係成日都有free soup!

撇除地方好油外, 係食得過的。