前一晚因為睇到J2台既冒險王東京之旅, 令我好想食拉麵,所以今晚就試下依間!6點幾去到,服務員好有禮物咁叫歡迎光臨,比人第一個印象唔差,個場好大得3檯客,感覺十分冷清,心諗可能早姐,無咩人所以2人都可以坐卡位,冷氣不足,男友全程標汗,餐具有污漬唔乾淨,不過2人坐卡位好舒適!Menu內食物平均價錢都唔算貴,除左壽司外,因為係每件計, 例如細細的鰻魚壽司都$14/件,元x壽司都唔洗啦,不過都叫左4件不同壽司,但送黎得3件,黠知原來仲好, 因為唔新鮮! 唉!而我地叫左日式芝麻醬海鮮冷麵同帶子拉麵, 首先2款拉麵都好硬, 帶子拉麵湯底仲差過味x拉麵,7粒帶子好雪藏,而日式芝麻醬海鮮冷麵唯一好就係好濃芝麻醬味,味係唔錯, 但材料無味,隻碟都係凍冰冰,好似一早煮好入左雪櫃好耐咁,2款拉麵真係好好好硬, ! 我地7點幾走都係4檯客,水靜河飛!出面美x同元x就相反大排長龍...嚴重中伏了!
前一晚因為睇到J2台既冒險王東京之旅,
Menu內食物平均價錢都唔算貴,除左壽司外,因為係每件計,
因為唔新鮮! 唉!
帶子拉麵
日式芝麻醬海鮮冷麵
而我地叫左日式芝麻醬海鮮冷麵同帶子拉麵,
首先2款拉麵都好硬,
2013-09-24