2018-02-04 62 瀏覽
今個冬天真太冷,要打下邊爐才覺得溫暖。天氣太凍關係,好多火鍋店都爆滿,Book 唔到枱。我朋友係網上找到間才新開2個月的火鍋店,就想試下新野(呢間亦不例外,都book 唔到),好彩我有位好好的朋友,佢walk in 試下有冇位啦,哈,我哋都係等了半小時便有位了💪🏻。佢哋有分2種價格,$288和$368,任飲2.5 小時,而價格分別在於多湯底選擇和有海鮮。因新開,所以有85折第一光顧,先試平些先佢哋裝修以藍白色為主,簡潔,全都是卡位,但坐位與枱之間較狹窄,肥少少都入唔到去。我哋叫了花膠螺頭藥膳鷄煲,好足料。套餐包了大大條嘅響鈴、炸魚皮、安格斯肥牛、幾款丸類、水餃和自家制嘅釀冬菇和豆卜。飲品又多選擇,唔錯惟美中不足,安格斯肥牛不太新鮮,有瘀血色服務態度都唔錯,經理會解釋清楚收費和食物供應。但係後來發現,做野嘅係好做野(你哋懂得)
今個冬天真太冷,要打下邊爐才覺得溫暖。

天氣太凍關係,好多火鍋店都爆滿,Book 唔到枱。

第一光顧,先試平些先

我哋叫了花膠螺頭藥膳鷄煲,好足料。

惟美中不足,安格斯肥牛不太新鮮,有瘀血色

2018-02-03