2022-07-19
今日嚟到將軍澳行,見到呢間裝修超夢幻嘅鋪頭🤣🤣🤣不自覺咁吸咗我入去,入面全男班侍應💁超nice🫢正!叫閨蜜去都唔好叫男朋友去🤫食物炸魷魚🦑超高質炸物!$38一份,再追加1次$28份😱佢個炸漿好薄,同埋炸到好脆又唔燶!加上佢哋秘製醬汁,有清新嘅柚子味同蟹籽係到,勁好食!章魚小丸子🐙自從細個食開個間章魚小丸子執咗笠,我就再食唔返外脆內軟又有咬口嘅小丸子😮💨今日見到隔離枱食,🫣多口問好唔好食,佢哋話好好食🤣我就決定叫一份試吓結果真係食得返個種感覺!呢個都必試🔥🔥🔥🔥🙈招牌真妮漢堡🍔好好食!啲洋蔥同牛肉好夾,個汁又好食😋,飽飽有烘過好脆👍🏻女仔一個口係絕對😫咬唔到咁多層🤣俾男朋友見到個食相🤣🤣🤣會好樣衰,所以要叫閨蜜,點食都唔會俾人嫌棄😇食得晒呢個都已經好飽個薯條勁脆!一上枱超熱~一路吹水一路食其他野,隔咗10分鐘佢雖然唔熱,但仲脆😮咖喱蛋包飯配炸雞🔥必食!🔥個炸雞超脆,但入面超juicy,同埋醃過好入味❤️抹茶latte我叫左杯抹茶latte,全鮮奶,飲奶應該要叫熱好啲🧐因為凍奶係好滑,但熱奶先夠甜😛海鹽焦糖latte另一杯係海鹽焦糖latte,咸咸甜甜👍🏻衝擊味覺😋環境環境乾淨,裝修超夢幻
食物
炸魷魚🦑
超高質炸物!$38一份,再追加1次$28份😱
章魚小丸子🐙
結果真係食得返個種感覺!呢個都必試🔥🔥🔥🔥🙈
招牌真妮漢堡🍔
食得晒呢個都已經好飽
咖喱蛋包飯配炸雞🔥必食!🔥
個炸雞超脆,但入面超juicy,同埋醃過好入味❤️
抹茶latte
海鹽焦糖latte
另一杯係海鹽焦糖latte,咸咸甜甜👍🏻衝擊味覺😋
環境乾淨,裝修超夢幻好岩打卡
同埋落單用QR CODE方便又唔洗等!仲唔怕帶口罩講唔清楚落錯單👍🏻👍🏻👍🏻
今日侍應全男班🙈個個都好nice🫢超級歡愉嘅用餐經驗