2024-02-02 521 瀏覽
落喺這間「秀殿」,食個串揚宵夜真係一流!酸汁鯛魚白子嗰種酸甜配搭得就好似歌般嘅和諧,入口滑得嚟又有嗰種微微嘅海鮮鮮味,真係叫人一試難忘🤤。嗰啲炸鱈魚白子,外皮炸得脆卜卜,啖啖肉嘅感覺真喺正!又香又滑,食落一點都唔覺得油膩。再嚟,帶子三文魚籽串就完全係另一個驚喜,海鮮嘅鮮味加上滑溜溜嘅魚籽,味道層次感豐富得滯。手羽先唐揚就算喺一般小食,但喺呢度食,你會覺得呢啲簡單嘅雞翼都可以咁好味,皮脆肉嫩,真係好夾啤酒🍻。雖然話呢度唔係咩大店,但係每樣食物嘅質素都幾得意,啱晒想要搵啲好味又唔使拍肺嘅朋友。仲有,勁推薦大家試下佢地手作嘅炸豆腐、炸鰤魚,簡單嘅食材都可以炸得咁出色,實在係食到指尖都開心😋。總之,下次再諗緊要去邊度夜晚擺擂,記得嚟呢度走一轉,真係唔會失望!