2021-04-24
我好鍾意食日本嘢,依日肚空空好想喪食,梗係去食放題最好啦🥳 殿 大喜屋午市放題4月份有優惠呀(原價$278)🎉 二人同行一人半價 呀🎉午市放題由12:00到15:00💗沒有限時💗12點入座,可以食到3點正先走,真係飽到捧住個肚🥳用QR code 落單好清楚又方便,上菜超快👍🏼食到冇得停👍🏼服務生又好勤快有禮👍🏼放題選擇好豐富,淨係食刺身都回本💗仲有好多正嘢~◾️刺身拼盤有三文魚丶拖羅丶北海道帶子丶海赤蝦丶甜蝦丶松葉蟹腳等等⋯全部都好新鮮💗我最鍾意松葉蟹腳,肉質好鮮甜👍🏼◾️避風塘炒蟹聽服務生講係剛剛新加嘅菜式🥳叫咗1客有半隻~上面鋪滿超多避風塘蒜酥,炒蟹入味又鮮甜,好香脆惹味💗食完即刻點多轉。◾️花雕醉鮑魚又係最近嘅放題新菜式🥳隻鮑魚都唔細隻,醬汁甜甜地~唔算好醉,唔使驚酒味好濃。一次過食咗幾隻,好滿足👍🏼◾️海膽手卷出去壽司枱排隊攞,每次可以攞2件😋即叫即做,好新鮮👍🏼海膽好鮮甜💗正!◾️蟲草花煲花膠烏雞湯湯好鮮味,花膠好大塊很軟腍,用料好足!◾️泰式虎蝦刺身生蝦配以泰式辣汁好有風味,肉質爽彈👍🏼◾️燒香草羊鞍羊鞍燒得恰恰好,好有羊味又一啲都唔騷👍🏼肉質好嫩,夾著香草香~好惹味💗◾️榴槤炸彈熱辣辣剛
放題選擇好豐富,淨係食刺身都回本💗仲有好多正嘢~
◾️刺身拼盤
◾️避風塘炒蟹
◾️花雕醉鮑魚
◾️海膽手卷
◾️蟲草花煲花膠烏雞湯
湯好鮮味,花膠好大塊很軟腍,用料好足!
◾️泰式虎蝦刺身
生蝦配以泰式辣汁好有風味,肉質爽彈👍🏼
◾️燒香草羊鞍
◾️榴槤炸彈
熱辣辣剛炸好,一咬落去流心餡爆晒出嚟,好有濃郁嘅榴槤香👍🏼正喎💗
仲有鮑魚蟹膏雪昆布山壽司丶柚子胡椒和牛燒壽司丶和牛薄燒丶燒牛舌丶燒菠蘿⋯都好唔錯~
連飲品丶雪糕丶雪條都有好多款式👍🏼最正係有沖繩海鹽雪糕,幾飽都要食返兩杯先走~