2021-05-27
野食唔好食,牛好難咬開野食用QR code落單,落左兩三次都唔會到,你話牛唔黎都算,連雞翼都唔會到,泡芙都會唔俾你,痴根!要係咁點無限點 先會有,靚牛唔比你,垃圾牛就會比你,有病。話說我係晏入場,開頭以為係我晏入去所以有啲嘢冇晒,甘未冇問,難食都算,我明白要求唔可以甘高 ,好食嗰啲都滿座,鬼叫10:00要走,依間野09:15 last order,last order 唔會提你,去都食飽想叫個泡芙當食個甜品做完結,09:06叫, 見到佢9:20都冇黎到未催下,佢間垃圾,一催把鬼火,:唔該我地d泡芙未黎我幫你check check,你地冇落單我話冇落?機入面冇wo下? 我話甘頭先d雞翼你係冇 定 冇落到? 我地落左好多野但冇黎… 喔,甘不如你點返你地想要既野 我影相 ,幫你落返。好呀,甘頭先有雞翼未到,我地落返之前冇黎到嘅嘢。隔咗一陣個有個話得事女人過咗嚟。我地last order 左 你地唔可以落單!下你冇黎wo!我地入曬機 有曬Record(由我地位到 嗌去老遠落單位)喂你幫我check 單 睇下有冇落到單!走q左去check 單你地d野冇黎到唔你依架先講,你地落單你地清楚知道自己叫
要係咁點無限點 先會有,靚牛唔比你,垃圾牛就會比你,有病。
:唔該我地d泡芙未黎
我幫你check check,你地冇落單
我話冇落?
機入面冇wo
喔,甘不如你點返你地想要既野 我影相 ,幫你落返。
好呀,甘頭先有雞翼未到,我地落返之前冇黎到嘅嘢。
隔咗一陣個有個話得事女人過咗嚟。
我地last order 左 你地唔可以落單!
下你冇黎wo!
走q左去check 單
你地d野冇黎到唔你依架先講,你地落單你地清楚知道自己叫左乜,唔係過左last order 先同我講,應該要即刻同我講!
下 你係未搞錯左個次序,我係要隔耐左先知,你係冇落到或者留單,我點會預先知呀?
總之我哋係唔會留單!
之後我叫佢唔洗黎,佢仲係甘廢話,到我朋友忍唔住,爆佢同佢理論。
講真唔通呃你幾隻雞翼同泡芙咩,都有毛病既,街市1磅都唔洗$30蚊,唔通呃你有黎話冇黎。洗唔洗審犯甘審,偷你雞翼咩!
講好食就唔好食
講服務冇服務
仲要俾人審犯甘審
同樣價錢既 味道同服務比佢好有好多!
最衰係冇做到research!