2022-01-11 45 瀏覽
無得出去打邊邊,又想烚吓烚吓🙆🏻‍♀️見到一鍋堂✨烚烚鍋嘅外賣服務,即刻同老公order返屋企嘆下先😍新鮮食材加熱火鍋,仲可以有支架燃料,就算喺屋企都可以享受到打邊爐嘅樂趣,再加埋湯底喺自家熬製嘅豬骨濃湯😍😍❣️一鍋牛魔王鍋入面有安格斯牛肉、安格斯牛粒、封門柳、牛利心托、潮州爽彈牛丸、牛百葉、鴨血、花膠、炸枝竹、白蘿蔔 及時令蔬菜,樣樣都超正💕一鍋原味道鍋入面有西班牙黑毛豬 、麻辣撈雞柳、推介海鮮,花膠、手打孜然雞丸、手打潮汕豬肉丸,手打魚腐 、香煎韮菜餅、黑松露手打墨魚丸自家製韮菜餃、野生竹笙、時令蔬菜,食材新鮮加$8有佢哋自家制嘅有營花果茶😋我揀左冰糖燉檸檬🍋估唔到好開胃。❣️試後感:食材新鮮,肉質鮮嫩,湯底夠晒入味,再配埋粉絲同薯粉,真係超好食,全部野都好有驚喜,唯一係個燃料燒得好慢🙈🙈最後用屋企個爐煮
無得出去打邊邊,又想烚吓烚吓🙆🏻‍♀️

❣️一鍋牛魔王鍋

💕一鍋原味道鍋