2022-09-21
Lanala,專做希臘乳酪芝士蛋糕,Cafe裝修簡單,地方唔算大, 20個座位,深灰色長梳化配粉紅色梳化凳,偏女仔嘅感覺,而佢樓底高,所以坐得感覺都幾舒服🥰之前經過餐廳門口見到佢哋嘅limited edition「日本蜜瓜希臘乳酪芝士蛋糕」就好想試吓,當日lunch time去到,佢哋lunch set有$148嘅Bagel 類同$168嘅pasta 類,都包一杯嘢飲同一件經典原味芝士蛋糕,亦可加$20或$40轉其他款式蛋糕Pastrami Bagel 煙燻牛肉貝果 $148- Bagel軟韌適中,煙燻牛肉就稍微覺得有啲細同超薄😅配上少少沙律菜同pickle,個人覺得塊pickle令成個Bagel 加分Japanese Melon Greek Yogurt Cheese Cake 日本蜜瓜希臘乳酪芝士蛋糕( 原價 $118,lunch 就另+$40)- 蜜瓜好甜,greek yogurt 同cream cheese微酸嘅口感,一齊食落去都幾特別,但個人都係鍾意食日本蜜瓜多啲😂
Pastrami Bagel 煙燻牛肉貝果 $148