2015-08-12 3691 瀏覽
一向對日本串燒情有獨鈡,有fd介紹話心燒食堂D串燒唔錯,收工特登約左朋友黎試下究竟有幾唔錯。好中意居酒屋既環境,昏暗的氣氛再加埋清酒簡直一流。一入黎已經比尼度特別既環境完全吸引住,當然要影張相先啦心燒炒麵($88)有牛肉、墨魚為主要材料,個人就就比較中意食乾身D既炒麵,尼度既炒麵就有D過多水分。如果一點會比較理想。燒午餐肉一串有3塊,都唔算細塊,所以3塊都ok。咬落去個口感都不錯。如果可以少D油會更好味。清燒煮蜆蜆都算大只,個人都幾中意尼碗湯。好鮮甜既湯底。 辣青瓜我同朋友都食得辣,所以都唔覺得尼碟野好辣。好普通既辣青瓜,涼拌青瓜仲好食d總體都可以值得去一試既,環境真係好好,好有氣氛。不過夜D多人就會好嘈。
心燒炒麵($88)
燒午餐肉
清燒煮蜆

蜆都算大只,個人都幾中意尼碗湯。好鮮甜既湯底。
 辣青瓜

2015-08-05