2015-02-24
護心肉 $120 一如既往最正 一咬就覺得好甜勁好味 好特別😁其他地方食唔到既味 千其唔可以點任何醬!因為會食唔到肉味 一份已經好大份 2個人岩岩好 會少少飽 包到好似個心咁 😘雪花牛肉 $200覺得5係好扺😥得個幾塊但就200元 然後冇咩肉味 定唔知可能燒得熟得制 比較爽口 唔似平時個啲咁溶 整體覺得冇乜味 唔特別😕喜來烤肉 $120(好似)特別嘅牛肉味 好薄👍 一燒好快可以食 一份有10塊 岩岩好 冇乜根 👏炒年糕 $7-80(好似)可以叫少辣😷如果唔係都幾辣 普通啦但有d魚糕係入面 唔多中意 覺得好腥😩可以一試!大醬湯 $8-90(好似)好味好濃好正宗 足料😋😋少少辣 個送白飯岩岩好 新鮮出爐熱lad lad 5會太鹹👍山嵖酒 平時飲開米酒 覺得同啤酒冇乜分別今次試咗山嵖酒 14%超易入口好甜 好飲過啤酒米酒好多!算係我飲過最好味嘅韓國酒👍👍環境:好正宗嘅韓燒 冷氣岩岩好 播好新既韓國歌 大部分侍應都係oppa泥😍😍😂 有蛋 前菜蛋都係任添 好韓國 蛋都好味 一邊plain蛋 一邊係加左少少甜泡菜定唔知蘿蔔😌 仲有啲免費前菜 芽菜湯免費好多芽菜 然後唔辣 岩唔飲大醬湯嘅朋友 泡菜
護心肉 $120
雪花牛肉 $200
喜來烤肉 $120(好似)
炒年糕 $7-80(好似)
可以叫少辣😷如果唔係都幾辣 普通啦
但有d魚糕係入面 唔多中意 覺得好腥😩
可以一試!
大醬湯 $8-90(好似)
好味好濃好正宗 足料😋😋
少少辣 個送白飯岩岩好 新鮮出爐熱lad lad
5會太鹹👍
山嵖酒
平時飲開米酒 覺得同啤酒冇乜分別
今次試咗山嵖酒 14%
超易入口好甜 好飲過啤酒米酒好多!
算係我飲過最好味嘅韓國酒👍👍
環境:
有蛋 前菜蛋都係任添 好韓國 蛋都好味
一邊plain蛋 一邊係加左少少甜泡菜定唔知蘿蔔😌
仲有啲免費前菜 芽菜湯免費好多芽菜
然後唔辣 岩唔飲大醬湯嘅朋友
泡菜超辣😮😮 我中意燒一燒先食 正d😚
因為好味 所以超多人排隊 排成15張枱!
但我都係覺得好扺食 今次食第4 5次
平均消費每人250倒
限時一個半鐘會automatically cut單 但會比您燒埋先
👍👍👍👍👍👍👍
去試下啦!!!!